Жито Маркети има потреба од нови вработени во Велес.
✅ Бонусна програма
✅ Приватно здравствено осигурување за најлојалните
✅ Роденденски подарок за Вас и Вашите деца
✅ Пакет производи за најголемите верски празници
✅ Картичка со специјален попуст за пазарување
✅ Менторство
✅ Кариерен развој
✅ Исплата на регрес, повисок од минималниот
✅ Ваучер за склучен брак
Аплицирајте за работа на:
Или испратете CV на vrabotuvanje@zito.com.mk
Ве очекуваме 🙂