blank

“Поевтино, здравје!” 🔴⚪

Почнувајќи од Четврток (14.07.2022) 🛒 Киппер ви нуди ексклузивна понуда, избранo само за вас!

Нов Киппер леток и ова недела со голем број на акции и одлични производи по препознатливо ниски цени! 😍