СУПЕР АКЦИЈА во #Тинекс! 🛒 (29.9-5.10.2022)
Купувајте во Тинекс и заштедете до -49%
👉Супер Тинекс East Gate Mall отворен и во недела 10:00-20:00часот
👉Пазарете брзо и лесно online на www.e-tinex.mk