blank

СУПЕР АКЦИЈА во #Тинекс!

Од ЧЕТВРТОК 14 до СРЕДА 20 јули заштедете до дури -55% со акциите кои ги подготвивме за вас! ✅

Тинекс, секој ден со вас!

Супер Тинекс East Gate Mall отворен и во недела 10:00-20:00ч.