blank
👉За беспрекорно чисти и блескави садови ви го препорачуваме Ludwik premium 750мл со мирис на лимон со извонредна цена од 72денари!
✅Најсилна формула.
✅Ги отстранува тврдокорните дамки.
✅Совршено се бори со маснотиите.
✅Кристално чист и пенлив прибор.
✅Концентриран до 50%
✅Дерматолошки тестиран.
✅Ph Фактор за заштита на кожата.