👉 Одлична ПОНУДА во сите Тамаро маркети!
🛒 За било кој купен THOMY дојпак пакување мајонез, тартар или чили сос, како и за било која купена Maggi база за готвење, добивате ПОДАРОК Maggi пилешка супа! 🎁