blank

За денешниот ручек купете Метро ципура свежа риба по намалена цена од 439ден, ве очекуваме!
*промоцијата важи до 25.04, во маркетите Рамстор Мол, Капитол Мол, Сити Мол и Горно Лисиче.
Рамстор – Добиј повеќе, Живеј подобро!