За нас

Cenometar.mk, првиот и единствен веб-сервис во Македонија кој ги споредува цените на потрошувачката стока во најголемите трговски ланци во земјата. Целта на порталот е граѓаните, со споредување на цените во маркетите, да добијат информации каде што можат да го најдат посакуваниот производ по најниски цени, како и да поттикнат здрава конкуренција помеѓу трговските ланци.

Фактот дека граѓаните обично немаат време сами да ги посетуваат пазарите во потрага по најниска цена, нè охрабри да започнеме да работиме на развој на страницата. Кон почетокот на 2021 година, веб-страницата Cenometar.mk беше успешно пуштена во употреба.

На Cenometar.mk, веруваме дека интернет технологиите се нешто што може и треба да го олесни секојдневието. Клиентите сè повеќе ја користат можноста да прегледуваат производи од удобноста на нивниот дом. Соодветно на тоа, ги поставивме клучните основни вредности кои се дел од политиката на нашата страница. Овие вредности и напорната работа се причина за нашиот брз раст.

Нашата цел е да бидеме лидер во Македонија, каде потрошувачите со само неколку кликови ќе можат да ги задоволат сите нивни потреби кога станува збор за увид во цените на потрошувачките производи.