Најдобрите поени за Вас! За одличен почеток на денот купете Јакобс Монарх, Крема голд или Кронат голд по промотивно намалена цена од 275ден и добијте 75 поени на вашата Рамстор клуб картичка. Ве очекуваме!
Рамсторе-Добиј повеќе, Живеј подобро!