blank

За вистинско утринско освежување и будење – Франк кафе вакум 250г по супер промотивно намалена цена од само 135 денари плус добивате 30 поени!
Пазарете, штедете и собирајте поени во Рамстор!
Рамстор – Добиј повеќе, Живеј подобро!