blank

За сите вистински љубители на свежо слатко овошје!🍉

Само во Веро маркетите добивате 100% свежо.

Слатка лубеница 15 ден./1кг

Слатка диња- руски ананас 38 ден./1 кг

Ве очекуваме🥰