👉За беспрекорна 48 часовна заштите ви ги препорачуваме АLur линијата ролоните за мажи и за жени!
✅ 48 часовна заштита.
✅ Совршено ги неутрализира непријатните мириси под вашите пазуви.
✅ Не остава траги на вашите алишта.
✅ Остава долго чуство на свежина благодарение на совршените мирисни ноти.
✅ Не создава иритации и ја штити вашата кожа.