blank
Туборг акција во Веро маркетите која не се пропушта! 🍻
🎁 За 6 купени Туборг 0,5 добивате термо торба
🎁 За 8 купени Туборг 0,5 добивате звучник
🎁 За 18 купени Туборг 0,5 добивате ранец
Количините на подароците се ограничени.