blank
ИСКОРИСТИ ЈА НАЈДОБРАТА АКЦИЈА во ТИНЕКС!
Од ПОНЕДЕЛНИК до ЧЕТВРТОК 17.10-20.10.2022
🟢 КАШКАВАЛ кравји ROSICA 1кг. за САМО 442ден.
🟢 СРЕДСТВО за рачно миење садови TIPSO 900мл. за САМО 65ден.
🟢 МАРАМЧИЊА влажни BECUTAN 64/1 за САМО 55ден.
Ве очекуваме!