blank

Од 4.7 до 7.7.2022 ИСКОРИСТИ ЈА НАЈДОБРАТА АКЦИЈА во ТИНЕКС!

✔️ЛЕБ интегрален ЖИТО ЛУКС 470гр. за САМО 37ден.

✔️ СЛАДОЛЕД карамела ALOMA 900мл. за САМО 149ден.

✔️ БРИШАЧ 3слоен PERFEX за САМО 99ден.

👉Супер Тинекс East Gate Mall отворен и во недела 10:00-20:00ч.