blank

Од ПОНЕДЕЛНИК 30.5 до ЧЕТВРТОК 2.6 ИСКОРИСТИ ЈА НАЈДОБРАТА АКЦИЈА во ТИНЕКС!
✔️ЗАЧИН VEGETA PODRAVKA 250 гр.за само 65ден.

Супер Тинекс East Gate Mall отворен и во недела 10:00-20:00ч.