blank

Каса акција во сите наши маркети! 🤩
Од 23.01 до 25.01 купете Тео милк течен сапун по супер цена од 65ден. и Бекутан влажни марамчиња по намалена цена од само 69ден. Ве очекуваме! 🛒
Рамсторе-Добиј повеќе, Живеј подобро!