Каса промоција во сите наши маркети! 🤩
Од 24.11 до 27.11 купете Злато поље јуфки по промотивна цена од 64ден. и Подравка кечап по намалена цена од само 85ден. Ве очекуваме! 🛒
Рамсторе-Добиј повеќе, Живеј подобро!