blank

Каса промоција во сите наши маркети! 🤩
Од 26.09 до 29.09 купете Зотис овошен јогурт по промотивна цена од 35ден. и Милки плус чоколадо по намалена цена од само 79ден. Ве очекуваме! 🛒

Рамсторе-Добиј повеќе, Живеј подобро!