Каса промоција во сите наши маркети! 🤩
Од 17.10 до 20.10 купете Глос влажни марамици по промотивна цена од 69ден. и Аир Вик спреј по намалена цена од само 75ден. Ве очекуваме! 🛒
Рамсторе-Добиј повеќе, Живеј подобро!