blank

 

Каса промоција во сите наши маркети! 🤩
Од 27.12 до 30.12 купете Kраш новогодишно пакетче по промотивна цена од 189ден. и Киндер кардс по намалена цена од само 92ден. Ве очекуваме! 🛒
Рамсторе-Добиј повеќе, Живеј подобро!