blank

 

Каса промоција во сите наши маркети! 🤩
Од 24.12 до 26.12 купете Kандит чоколадо по промотивна цена од 99ден. и Куглов по намалена цена од само 169ден. Ве очекуваме! 🛒
Рамсторе-Добиј повеќе, Живеј подобро!