ИСКОРИСТИ ЈА НАЈДОБРАТА АКЦИЈА во ТИНЕКС!
Од ПОНЕДЕЛНИК до ЧЕТВРТОК 12.9-15.9.2022

✅ОРИЗ полуподготвен RISO SCOTTI 4×125гр. за САМО 75ден.
✅БРИШАЧ 3слоен PERFEX за САМО 85ден.
✅ГЕЛ за бањи COOP 850мл. за САМО 89ден.

Ве очекуваме!