blank

📌Започнете го утрото со чаша природно ферментиран 100% 🥛 млечен🥛 производ Кефир 🇲🇰 Vemilк 🇲🇰 со пробиотици (2,8%мм)

Значајни придобивки:

✅ Богат со хранливи материи

✅ Моќен пробиотик

✅ Ги зајакнува коските благодарение на (калциум и витамин К2)

✅Штити од рак

✅ Ниско ниво на лактоза

✅ Ги ублажува симптомите на алергија и астма

#СтокомакСеИсплати#СекојДенарЕВреден