blank
🌟НОВО, ВКУСНО и по СУПЕР цена:
👉 Пилешки медалјони PERUTNINA PTUJ со 48% пилешко месо
👉 Кордон блу PERUTNINA PTUJ со 44% пилешко месо
Брзи и лесни за подготовка!✅