blank

Косиљак пилешки гради кг по супер промотивно намалена цена од само 235 денари плус добивате 30 поени за кг!
Побрзајте и искористете ја оваа понуда и започнете со припремите за празниците!
Рамстор – Добиј повеќе, Живеј подобро!