blank

 

Единствено во маркетите на Веро ќе можете да ги најдете ексклузивните македонски производи доспани по промотивни цени кои ќе важат до 16.12.2021.

Котлети од Крап – Македонски производ – по одлична цена од 439 денари во VERO маркети!