blank

💢Краткотрајна АКЦИЈА на свежи банани🍌 која почнува да важи од ВТОРНИК и трае до НЕДЕЛА!⏰
👉Повеќе производи од ВЕЛИГДЕНСКАТА #КАМ понуда погледнете на следниот линк: https://bit.ly/3KV8PX4
#kammarket #kam #каммаркет #кам #kammk #каммк