blank

 

Бадем и лешник прелиени во 4 видови чоколадо, како одличен десерт со фантастичен вкус по екстра цена од 99 денари! Краткотрајна понуда во СТОКОМАК!

#СтокомакСеИсплати #СекојДенарЕВреден