👉 Не пропуштајте ја овонеделната краткотрајна понуда на Schoco Land бонбониера 100 г по супер цена од 79 ден., вафли во форма на срце 250 г 2/1 по супер цена од 105 ден. и тостер за вафли во форма на срце по супер цена од 999 ден. 🤩⭐