#Evia вргањ – висококвалитетна печурка, која се разликува од сите други по својата необична арома и лековито својство. Освен што е вкусна и здрава, има и висока содржина на протеини што ја прави добра замена за месо во вегетаријанските оброци. 🍛

Достапно во вашиот најблизок маркет на Стокомак!

#СтокомакСеИсплати #СекојДенарЕВреден ✅