blank

 

Безалкохолен детски пенлив пијалок со вкус на овошје RobbyBubble.
Овој безалкохолен пенлив пијалок збогатен со овошна арома, со самиот изглед на шишето и колоритната амбалажа ги привлекува најмалите! 🎈🥂
Краткотрајна понуда во СТОКОМАК, не пропуштајте!
#СтокомакСеИсплати #СекојДенарЕВреден 🙂