blank

 

#ОдВторникДоЧетврток👇

#Bolero женски чорапи со новогодишен дизајн 3/1, по супер цена од 129 денари! Одличен начин да го надополните Новогодишното расположение со подарување на новогодишни чорапи! 🎄✨

#СтокомакСеИсплати #СекојДенарЕВреден ⏰