Бадник веќе пристига, а со него и костените кои се неизбежен дел од традиционалната посна Бадникова трпеза.
Достапни во вашиот најблизок маркет на Стокомак со супер цена од 169 денари! 🎄

#СтокомакСеИсплати #СекојДенарЕВреден ✅