blank

 

KATLENBURGER овошни вина 1 л, со јаболко и цимет, боровинка, вишна 🍎🍇🍒 изработени по најсовремена технологија која овозможува да се задржат аромите и состојките на виното, и истите се произведуваат исклучиво од првокласно овошје кое внимателно се одбира и сортира пред почетокот на преработка! 🥂 Достапно во вашиот најблизок маркет на СТОКОМАК!