Prymat сенф со пиперка, екстра лут кој гарантира интензивен и силен вкус и со сигурност ќе ги задоволи ентузијастите за уникатни кулинарни искуства. ✅

#СтокомакСеИсплати #СекојДенарЕВреден 🎀