#Balconi супер вкусна торта 🍰 со два слоја од ултра меко тесто полнето со фил од свежи јагоди и крем од јогурт и прелиена со фино млечно бело чоколадо, достапно во вашиот најблизок маркет на СТОКОМАК! Повелете… ⏰