blank

 

Започнете го денот со #Краш превкусни чоколадни наполитанки прекриени со 35% висококвалитетно Крашово чоколадо. Неодолив спој на крцкав вафел и двојно чоколадо за максимално уживање. ✅
👉 Достапно во вашиот најблизок маркет на Стокомак!