blank
🏖🏝 За сите оние што веќе го планираат летниот одмор, подготвивме специјална акција на крпи за плажа со прекрасни бои и дезени, изработени од 100% памук и меки на допир!
👉Крпа за плажа 70 х 150 cm, 100% памук по супер цени од 299 денари и 309 денари!
👉Повелете во вашиот најблизок маркет на Стокомак1