СУПЕР ПРАЗНИЧНА понуда во сите маркети на Тинекс од 18 до 23 април
Прославете ги празниците со вашите најсакани во друштво на вкусна храна и пијалаци!
За вас ја подготвивме најдобрата празнична понуда со супер цени и заштеда до дури -44%
Тинекс, секој ден со вас!