Каса промоција во сите наши маркети! 🤩
Од 09.09 до 11.09 купете Виолета влажни марамици по промотивна цена од 59ден. и Колгејт паста за заби по намалена цена од само 95ден. Ве очекуваме! 🛒
Рамсторе-Добиј повеќе, Живеј подобро!