Каса промоција во сите наши маркети! 🤩
Од 16.09 до 18.09 купете Данубиус макарони по промотивна цена од 29ден. и Ким сос од домати по намалена цена од само 65ден. Ве очекуваме! 🛒
Рамсторе-Добиј повеќе, Живеј подобро!