blank

Каса промоција во сите наши маркети! 🤩

Од 22.07 до 24.07 купете Нутела по промотивна цена од 289ден. и Нектар Фемили по намалена цена од само 42ден. Ве очекуваме! 🛒

Рамсторе-Добиј повеќе, Живеј подобро!