blank
Недела е ден за перење на алишта 🙂
Купете Персил 8кг сорт за 769ден. и добијте корпа за нечисти алишта.
Заштедувате на струја, на прашок, а си добивате и подарок🎁
Пазарете со ❤️ и задоволство!
Ве очекуваме🛒
——————————