blank

Бадуко туна во соино масло 80г по супер промотивно намалена цена од 43 денари плус добивате 10 поени!
Побрзајте и искористете ја оваа прекрасна понуда, достапна во сите наши Рамстор маркети!
Пазарете, штедете и собирајте поени со Вашата Рамстор Клуб Картичка!
Рамстор – Добиј повеќе, Живеј подобро!