blank

Одлична акција во СИТЕ РЕПТИЛ маркети!

Купете 10 кесички Маги зачин и добијте ГРАТИС Мајонез Томи😍

Пазарете со ❤️ и задоволство!

_______________________________________________

#РептилАкција#РептилСуперПонуда#ПазаретеСоСрцеИЗадоволство#КупувајИШтеди#Рептил#ВикендАКЦИЈА#ШтедиСоРептил