blank

👉Продолжуваме со кампањата “ПЛАТИ ВРВЕН КВАЛИТЕТ, НЕ ВРВЕН БРЕНД” која ја започнавме со цел да ги едуцираме нашите купувачи, особено во овие исклучително тешки економски услови, дека нема потреба да се намалува количеството на храна кое ни е потребно, или да се определиме за производи со послаб квалитет при задоволувањето на нашите основни потреби.

Во нашиот асортиман ќе најдете ексклузивно ВРВНО КВАЛИТЕТНИ ПРОИЗВОДИ, СО НАВИСТИНА НАЈНИСКИ ЦЕНИ! Преку купување на овие производи плаќате само за квалитетот на производот, а не за луксузното пакување, брендот, прескапи промотивни и рекламни трошоци кои вештачки ја зголемуваат цената на чинење на самите производи!
👉Инстант чаеви со вкус на лимон или шумско овошје 350г по цена од 55 ден.