ИСКОРИСТИ ЈА НАЈДОБРАТА АКЦИЈА во ТИНЕКС!
Од ПОНЕДЕЛНИК до ЧЕТВРТОК 5.9-8.9.2022
✅БРИШАЧ 2слоен PALOMA 2/1 за САМО 65ден.
✅СРЕДСТВО за подови COOP 1л. за САМО 69ден.
✅СРЕДСТВО за садови SPIN 920мл. за САМО 69ден.
Ве очекуваме!