НОВА ПОНУДА во сите ТИНЕКС маркети од 6.9 до 19.9.2022
Со купување во #TINEX добивате 3xПОВЕЌЕ и обезбедувате заштеда во домашниот буџет!
Прелистајте го тековниот леток и погледнете ги сите акции на следниот линк:
https://www.tinex.com.mk/letok
Ве очекуваме!🛒