blank

#ОдВторникДоЧетврток 👇

👉Идеален ергономичен сет, составен од лопатка со метла, кој не зазема многу простор и е доста практичен во примена по одлична цена од 239 денари.

#СтокомакСеИсплати #СекојДенарЕВреден ✅